Одржливиот туризам во фокусот на четвртата туристичка берза

11.12.2019

Четвртата туристичка берза ќе се одржи на 12 и 13 декември во хотелот Hilton Dou...

Виртуелна панел дискусија „The Day After“

24.06.2020

Business Support органзациите од Албанија, Босна и Херцеговина, Северна Македони...