Работилница за истражување на пазарот за извозни потреби 27 - 28 март 2019

26.03.2019

Стопанската комора на Македонија во соработка со SIPPO ќе спроведе работилница з...

Работна средба со експерт од областа на Content Marketing и Storytelling

08.05.2019

SIPPO и Swiss Entrepreneurship Program ја организираат оваа работна средба со ек...