Студиска турнеја во Париз, 18. - 20. септември 2017

17.09.2017

SIPPO ќе организира студиска посета за компаниите од Балканскиот регион на Premi...

Студиска посета на саемот Food Ingredients Франкфурт, 28. - 30. ноември 2017 година

27.11.2017

Студиска посета на саемот Food Ingredients кој ќе се одржи во Франкфурт, Германи...